Smart thoughts...

 

"Čekali smo sve ove godine da pronađemo nekoga tko će nas prihvatiti onakve kakvi jesmo, nekoga s čarobnjakovom snagom da otopi stijenu u sunčanu zraku. Tko nam može donjeti sreću unatoć iskušenjima, tko se može suočiti s našim zmajevima u noći, tko nas može promjeniti u biće kakvo smo odabrali biti. Upravo jučer, otkrio sam da je taj magični netko lice u ogledalu. To smo mi i naše vlastitom rukom napravljene maske."
RICHARD BACH

"Ne živim da zadivim svijet. Živim kako bih sebe usrećio."
RICHARD BACH, Prividi

"Bog spava u mineralima, sanja u biljkama, hoda u životinjama i misli u čovjeku." MUDROSTI IZ ODUVIJEK

Ne mogu biti nesretan zbog nečeg što je izvan moje kontrole.

"Ljudsko biće je izraz života, donosi svjetlost, odražava ljubav kroz bilokoju dimenziju koju odluči dotaknuti, u bilokojem obliku se odluči pojaviti. Ljudskost nije tjelesni opis to je duhovni cilj. To nije nešto što nam je dano, to je nešto što trebamo zaslužiti."
RICHARD BACH, Jedno

"Učiti znači otkrivati ono što već znamo. Primjeniti znači pokazati da to znamo. Poučiti znači podsjetiti druge da znaju isto što i ti."
RICHARD BACH, Prividi

"Ljudsko srce glasno vapi za pomoć, duša nas preklinje da je oslobodimo, no mi na pozive ne hajemo, jer ih ne čujemo i ne razumijemo. Onoga koji ih čuje smatramo ludim i bježimo pred njim."
GIBRAN